Menighetsturen 2020 - Vegårtun

Menighetsturen 2020 - Vegårtun

Etter våren for det meste har bestått av digitale møter, er det en glede å kunne invitere til Menighetsturen 2020 - fysisk på Vegårtun - 4-6. september.

Vi var lenge i tvil om det kom til å bli tur på oss i år, men da de begynte å lempe på restriksjonene var vi ikke seine å be.

Menighetstur er et høydepunkt for mange. En god start på høsten med mulighet for nye vennskap, godt fellesskap både for små og store, god undervisning, god mat; Ja listen er lang.

En av grunnene til at noen velger å komme på menighetstur er gode minner fra tidligere år. Gjennom årets tema, «Røtter», kommer vi også til å se tilbake på noen gode minner sammen. Flekkerøy Misjonskirke er nemlig fem år i år, og i den forbindelse har vi jobbet med å finne tilbake til historier fra den tiden da menigheten startet. Tema kommer til å bli belyst fra flere sider, ikke bare vår menighets røtter, men også Misjonskirken Norges røtter, og våre røtter i Jesus.

Vi har invitert Viggo Klausen til å være sammen med oss deler av helgen. Det blir eget opplegg og mye gøy både for barna og ungdommene.

Fredagen ser slik ut:

16:30-18:00 Check-in

18:00 Kveldsmat

19:00 Åpningsmøte

Resten av programmet blir tilsendt på mail etter hvert som man melder seg på.

Påmelding og Priser:

Rom u/bad: 900,- pr. pers.

Rom m/bad: 1050,- pr. pers.

Leilighet: 1300,- pr. pers. (minimum 4 personer pr. leilighet)

Ungdomspris (rom u/bad eller telt for 8. kl.-3.vg + studenter): 650,-

Dagsbesøk: 200,- pr. pers.

Barn 0-3 år: gratis

Barn 4-12 år: halv pris

Priser camping:

Campingvogn/bil: 460,-

Stort telt: 400,-

Lite telt: 300,-

Kostpris pr pers: 550,-

Du regnes som påmeldt når gebyret er betalt, og summen blir trukket fra når du skal betale for hele oppholdet ved ankomst på Vegårtun.

Meld deg på ved å sende mail til postboks@live.no (Andreas Røed) og betal samtidig påmeldingsgebyr til konto 3000.30.89874.

Påmeldingsgebyr: 200,- pr. pers. betales ved påmelding. Resten betales ved ankomst.

NB! Vi ønsker å legge til rette for at alle skal få være med. Dersom det er vanskelig økonomisk for deg å få det til, så ta kontakt med Doris, så ser hun på mulighetene til å få det til redusert pris.

Vi ønsker å oppfordre alle til å være med å be for weekenden!

Varm hilsen fra menighetens stab.

Flekkerøy misjonsmenighet
Publiseres med eRedaktør