Vårens program

Vårens program

Nytt år gir nye muligheter og i Flekkerøy misjonskirke skjer det mye fram mot sommeren. Gudstjenester annenhver søndag klokka 11 er bare en liten del av programmet!

Her ser du programmet for Flekkerøy misjonskirke for våren 2023.

Med dette programmet ønsker vi velkommen til et nytt halvår i Flekkerøy misjonskirke. Vi har samlingene våre i Solkollen barnehage sine lokaler. Som dere kan se har vi en fast rytme med gudstjenester annenhver søndag formiddag kl.11:00. Da er det noe felles, og
etter en liten stund er barna velkommen til barnekirke som er aldersinndelt i grupper.

I tillegg til vanlige gudstjenester er det mye annet spennende som skjer. Vi er med på fellesmøter i Q42 i Kristiansand i uke 2. Der skal blant annet Rune Tobiassen og Kathrine Tallaksen Skjerdal tale. To søndager kvelder inviterer vi til Dypdykk (undervisningskvelder), to kvelder arrangeres det unge voksne-samlinger på Geitodden for deg i alderen 18-35 år, vi skal ha temakveld og selvfølgelig gjentar vi suksessen med påskespill i Krageviga.

I tillegg til alt dette legger vi opp til familiesamlinger etter noen av gudstjenestene. Ett arrangement vi vil belyse litt ekstra i vinter er «vingespenn». Det er en danseforestilling som handler om moderne slaveri. Siren og Anders Godø er opphavet til denne gripende forestillingen som blir satt opp i to omganger, både for ungdommer og for voksne.

Følg oss på fløymk.no og på facebook. Dersom du ønsker å motta felles mailer kan du sende en mail til post@floymk.no

Flekkerøy misjonsmenighet
Publiseres med eRedaktør