Vil DU bli konfirmant i Flekkerøy misjonskirke?

Vil DU bli konfirmant i Flekkerøy misjonskirke?

Da må du gi beskjed innen 1. juli! Det blir spennende og relevant undervisning, godt fellesskap, konfirmantleir på Vegårtun og tur til Romania. Er det noe å lure på?

 
Hva er konfirmasjon i Flekkerøy Misjonskirke?
Konfirmasjonstiden er en unik anledning til å utforske tro og livets store spørsmål. Vi jobber for at dette skal bli et helt spesielt år for konfirmantene, der de vil få spennende og relevant undervisning, godt felleskap, og opplevelsesrike turer.
 
Opplegget vi bruker heter «Tentro» - et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge som er åpent for alle. Målet er å koble store tema som Gud, livet og evigheten med konfirmantenes hverdag gjennom «Opplevelse, Oppdagelse og Oppdrag!».
 
Hos oss er ikke dåp en forutsetning for konfirmasjon og vi har ingen krav om bekreftelse av tro i løpet av året eller på selve konfirmasjonsdagen.
 
Hva skjer?
Vi vil samarbeide med Vågsbygd Misjonskirke om konfirmantarbeidet. Dette gjelder både konfirmantsamlingene, turene og konfirmasjonsgudstjenesten. 
 
Det vil være samlinger annenhver mandag kveld fra 19.30-21.00. I utgangspunktet blir samlingene på Solkollen barnehage på Flekkerøy, lokalene som Flekkerøy Misjonskirke disponerer. Samlingene vil inneholde enkel servering, undervisning og samtale/bønn i smågrupper.
 
I tillegg reiser vi på ulike turer i løpet av året, både et lokalt bli-kjent-døgn, regional konfirmantleir på Vegårtun, og tur til Romania. Både undervisningen og turene regnes som obligatoriske. 

Påmelding sendes på mail til vår ungdomsarbeider Erlend Drønen (ersydro@gmail.com) med Doris Tonheim (doris.tonheim@floymk.no) innen 1. juli. 

Du sender navn, adresse, mobil og mail både på konfirmanten og på en foresatt, i tillegg til fødselsdato på konfirmanten.

For mer info:

Sjekk infobrosjyren om konfirmantåret 2020-21 i Flekkerøy misjonskirke

Flekkerøy misjonsmenighet
Publiseres med eRedaktør